Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Reguleringsplanen enstemmig vedtatt i Nord-Aurdal kommunestyre

11. mai 2015Reguleringsplanen for Åsrudvardin ble enstemmig godkjent i kommunestyremøtet i Nord-Aurdal 19. november 2001

Reguleringsplanen som dermed legges til grunn for den videre utbygging i Aurdalsåsen omfatter totalt 63 tomter for høgstandard hytter samt et område nærmest slalåmbakken for selveierleiligheter.
I kommunestyremøtet ble det påpekt at Åsrudvardin og Rudstølstjednet er populære turområder. Det er derfor lagt vekt på at det skal være gjennomgående korridorer for fri ferdsel. Noen av politikerne var også bekymret for at noen av tomtene bare ligger 20 meter fra vannet. Leder i Planutvalget og saksordfører Nils Tor Ødegaard forklarte at planutvalget gikk med på denne korte avstanden til vannet fordi terrenget er slik at hyttene blir liggende på et platå godt over tjernet. " Terrengbeskaffenheten i området har vært vesentlig når vi har gjort våre vurderinger " sa Ødegaard.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Vardin-grenda