Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Her er vi midt i naturskjønne Valdres

Kun to timers biltur fra Oslo (18 mil) – rett før Fagernes ligger Vardin-Grenda og Vardin Setergrend - midt i hjertet av Valdres med Valdres Alpinsenter som nærmeste nabo. Hele området har en fantastisk utsikt mot Skogshorn, Golsfjellet, Jotunheimen, vannspeil og golfbane i dalbunnen.

Vardin-Grenda omfatter ca. 270 mål, hvor den innregulerte hytte grenda består av tilsammen 48 selveier tomter for høy standard hytter, samt et felt på over 7 mål lengst vest og nederst i området (975 m.o.h.) hvor det planlegges eierleiligheter i tunbebyggelse, utført i Norsk byggetradisjon. Ytterligere 13 mål er avsatt til leiligheter. Alle tomtene har nå fått veg, vann, strøm og kloakk frem til tomtegrensen..

I nærheten av tomteområdet finnes det spisesteder, overnattingssteder og forretninger. Det er ca 10 minutter med bil ned til Aurdal sentrum ved E 16. Til Fagernes sentrum er det ca 15 km. Her kan du oppleve det de fleste byer har å tilby.

Aurdalsåsen er Nord-Aurdal kommunes satsningsområde nr. 1. I tillegg til Vardin-Grenda og Vardin.

Setergrend (leiligheter) arbeider kommunen med en ny kommunedelsplan for å tilrettelegge for nye hytteområder. Dette vil medføre at området vil bli enda bedre med hensyn til aktiviteter, standard på bakker, løyper og andre servicetilbud.Sommeren 2002 var det oppstart på Valdres Golf, beliggenhet i Vestringsbygda. Først en 9 hulls bane , som senerer skal utvides til 18 hull. Mange av tomtene vil få utsikt mot golfbanen.

Rudstølstjernet som ligger inne på området skal det anlegges brygge samt mulighet for å bade om sommeren. Om vinteren skal vannet brukes til skøytebane. I tillegg er det opparbeidet en ballslette og den gamle stølsvolden er bevaret for eventuelle fellesaktiviteter.

Klikk deg inn på  www.valdres.com ,  www.valdresalpin.com   og   www.skiinfo.no  for å se hva området kan friste deg med så vel sommer som vinter.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Vardin-grenda